language: NL | EN | DE | FR

Façade construction Innovation

De gevel is het visitekaartje van het gebouw. De eerste indruk die de bezoeker krijgt. Hermeta Gevelbouw inspireert graag met de door haar gerealiseerde projecten alle bouwpartners. Elke kleur, vorm, materiaal, detail, kan een idee initiëren wat de

basis vormt voor weer een nieuwe innovatieve geveloplossing. Kennis delen en samenwerken zijn de ingrediënten die ons plezier geven in wat we blijven doen, mooie inspirerende gevels realiseren.

LIFE SCIENCES INCUBATOR

 

UTRECHT

De innovatieve gevel vormt de basis voor het energetische concept en geeft het gebouw een herkenbaar profiel en ruimtelijk interieur. 40% minder energieverbruik dan dat het bouwbesluit vereiste en een Co2 reductie van meer dan 30% zijn voorbeelden van de duurzaamheid van het gebouw. De door Hermeta Gevelbouw op UAV-GC basis ontwikkelde gevel levert in alle opzichten een top prestatie.

 
 

 

Mede door Hermeta Gevelbouw heeft dit gebouw als eerste laboratorium het BREEAM-NL certificaat Outstanding.

Voor meer informatie over LSI te Utrecht:

Klik hier voor het LSI BREEAM certificaat
Klik hier voor het artikel in Bouwwereld

Klik hier voor het Schuco artikel
Klik hier voor het Cobouw artikel
Klik hier voor het artikel gevelbouw

PARANA
UTRECHT

Naast het politiebureau aan de Paranadreef realiseerde Hermeta Gevelbouw de bronskleurig geanodiseerde aluminium gevelelementen in het gebouw Parana. Parana is een woon- én werkgebouw voor maximaal 44 ex dak- en thuislozen. Er is daarnaast plaats voor 24 reguliere woningzoekenden, die een ondersteunende bijdrage willen leveren. 

 
 

 

Op de begane grond komen kleinschalige bedrijven. Beeldbepalend is het door Hermeta ontwikkelde aluminium zetwerk, wat bij een groot aantal kozijnen, rondom, als kader geplaatst is.

Klik hier voor het VMRG artikel
Klik hier voor de folder

STADSKWARTIER


NIEUWEGEIN

Een plein om van te houden.  Een nieuw hart voor Nieuwegein, zo luidde de opgave van de gemeente aan de architect. Dok architect Liesbeth van der Pol ging uit van een romantische sfeer in een kleinere, intieme setting met innovatieve vormen en moderne kleuren en materialen.

 
 

 

Gevelbouw realiseerde de gevel van een restaurant op het plein. Deze bijzondere transparante delen, waarvan niet een in  rechthoekige vorm, geven het plein mede een innovatief karakter.

 

bellavista

  ONZE REFERENTIES
  • Foto 1 van 6Life Sciences Incubator Utrecht

  • Foto 2 van 6Life Sciences Incubator Utrecht

  • Foto 3 van 6Parana Utrecht

  • Foto 4 van 6Parana Utrecht

  • Foto 5 van 6Stadskwartier Nieuwegein

  • Foto 6 van 6Stadskwartier Nieuwegein

 

REFERENTIES

 

Interessante projectdetails ervaren? Nieuwe mogelijkheden ontdekken? Neem contact met ons op. Uw vraag is onze inspiratie!

Wij zijn u graag van dienst met een passende oplossing.

Klik hier voor ons referentieboek